Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - HarryK

Pagina's: [1]
1
Effe voorstellen is wel zo beleefd! / ff voorstellen
« Gepost op: 28 april 2020, 15:09:26 »
Hoi, mijn  naam is Harry Kiksen en ik woon in de provincie Groningen. ik rij nu 3 jaar een Voxan caferacer (2003) en ik moet zeggen dat ik het een fijn sturende superbike vind met een heel mooie uitstraling. De Vox is mijn laatste aanwinst en heb ook daarnaast een Honda cb 125 en een Guzzi 850 zijspan. Beide  "under construction" omdat ze  al een tijdje stil staan.
Ik heb wel een zwak voor klassiek ogende motoren en nadat mijn  Guzzi 1100 sport bij 200 km/uur "ploing" zei en daarna in een paar seconden het hele blok aan gort draaide  was ik blij dat HMI een vox in de verkoop had.
Het onderhouden is wel een dingetje bij deze Franse motor. kon ik bij de Guzzi overal bij, hier ben ik wel een tijdje aan het sleutelen om bougies te vervangen :)  (en tegelijk dus maar de kleppen te stellen).
Om eerlijk te zijn: ik hoop bij dit forum wat tips en truukjes te leren om het onderhoud van mijn caferacer zelf en goed te kunnen gaan doen.  "Heeft er iemand een Nederlandse vertaling van het werkplaatshandboek ? Engels mag ook , haha.

wellicht tot ziens bij 1 van de treffens, of als je gaat toeren in Groningen, kom maar langs


Pagina's: [1]