Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - driver

Pagina's: [1] 2 3 4
1
overig / Driver zegt :Bedankt en tot ziens..
« Gepost op: 15 november 2020, 14:09:22 »
Na lang wikken en wegen tot de conclusie gekomen dat ik het rijden op de Cafe Racer 1000 niet meer echt lekker vindt gaan.
Lichamelijke ongemakken als ik een keer ging rijden icm nooit even spontaan de Vox pakken maar wel een van de beide Ducati Multistradaas waar ik wel lekker op zit was de reden ook.

En dus wil ik iedereen die meeleest en die ik heb leren kennen de afgelopen tien jaar oid bedanken voor de meetings en gezellige tijd.

Paar mensen even apart noemen omdat ik daar wat meer contact mee had. Tsjeerd, Andries en Jfj.
Jullie weten me sowieso te vinden en anders ik jullie wel.

En uiteraard Huub de man die nog steeds de website en het forum ect doet.
Elk jaar het Voxan weekend waar ik regelmatig bij was of een dag was ook perfect geregeld.
Bedankt daarvoor Huub.

Blijf hier nog wel aangemeldt denk ik maar ik weet hoe het gaat als er een motor weg is..

En als laatste wil ik jfj heel veel plezier toewensen met mijn inmiddels ex Voxan.
De Vox blijft dus hier aanwezig en is vlgs mij goed terecht gekomen.

Gr driver

3
Divers / Motul 300 V en..???
« Gepost op: 25 mei 2019, 08:58:07 »
Ja, ja.. Gisteren dan eindelijk de Vox naar buiten. Olie peilstok los en ffe zien of er olie aanzit zoals ooit hier elders omschreven. Wel wat te zien dus kleding aan en starten en direct aanslaan.

Rustig wegrijden en olie lampje ffe aan en weer uit. Stoppen, wachten, olie bij onderste streep dus rustig aan naar Moto Fit in Veenendaal. Tjeerd ffe gebeld welke Motul ook alweer dat wist ik niet ter plekke.. Maar geen Motul daar. Dus na weer peilen iets boven onderste streep weer naar Ede.

Ps.. Vorig jaar bij laatste rit ruim twee cm boven onderste streep duszz?.. Misschien iets langer moeten wachten nog met peilen.

Auto gepakt en de locale motor zaak opgezocht.. Motul genoeg maar geen 15 W50.

Bellen dan maar naar de Valkenier, Ter Maat, Goedhart, Molenaar.. Nope.

Internet op en in Twello achter Apeldoorn een olie boer die het had. 50 km er naar toe met de auto en weer terug.

Thuis bijgevuld 300 cc en weer rijden. En weer thuis peilen en peil was bijna in het midden dus nog iets erin gedaan en klaar (hoop ik)

Je moet er wat voor over hebben dat Voxan rijden twee of drie keer per jaar.

4
VOX evenementen / treffens / Wanneer rijden we in 2019 ???
« Gepost op: 16 januari 2019, 16:33:59 »
Uiteraard weer tegen beter weten in as usual maar toch :

Wanneer is dit jaar het eerste Voxan ritje ??

wslijk bij Huub maar wie weet, ooit, een keer..eerder of de tweede rit wat later ....

5
overig / Het Voxan spoilertje...
« Gepost op: 28 december 2018, 10:10:48 »
Niet mooi,  zonder is mooier ..Dat is ongeveer wat ik las her en der maar eigenwijs als ik ben  ;D  heb ik een zilver kleur spoiler gescoord en gemonteerd.
In het voorjaar ffe zien of ie blijft hangen en niet afbreekt bij de bevestigings punten.


6
Motorblok / Kleppendeksel pakkking CR lekt wat olie
« Gepost op: 17 oktober 2016, 10:34:52 »
Al eerder gezien na de eerste rit maar gisteren had ik na zo'n 10 km weer wat olie lekkage bij de achterste cilinder. Ffe gestopt en weggeveegt zo blijven de handschoenen ook lekker soepel  ;D.In Austerlitz een uurtje stilgezet en toen ik daar wegging ook weer iets olie te zien maar na opnieuw weghalen daarna niet meer. Kan vlgs mij nog niet echt kwaad?  


7
Divers / Open Remus dempers/niet afstellen/blok kapot ?
« Gepost op: 16 oktober 2016, 07:05:00 »
Mijn eerste Voxan had dus de open Remus dempers gemonteerd en dat blok is nu kapot.
Bennie van  TP in Ommen had de opmerking : Is jouw motor na monteren van deze dempers opnieuw afgesteld ?
Zo nee..daarom het blok misschien kapot gereden ?
Nou verbruikte mijn eerste CR ook al wat olie dus of eea te maken zou hebben gehad met de dempers weet ik niet maar :

Mijn huidige Voxan CR van Rien heb ik nu ook de open Remus dempers onder zitten dus ik heb gisteren Mark van Mad Racing ffe gebeld en vlgs hem is het sowieso verstandig om de CR op de testbank te zetten om te zien hoe de afstelling is.
Dat het blok zo,n 1000 km geleden  gereviseerd is maakte niet uit vlgs hem mits er geen nieuwe cylinders in zitten begreep ?

Hij kan in eerste instantie met diodes/rexen ? het eventueel afstellen mocht dit nodig zijn.

Lukt dit niet wordt het wat lastiger en moet de ECU worden aangepast wat aardig geld kost .

Vraag...wie van jullie rijdt ook met open dempers en heeft de motor niet of wel opnieuw laten afstellen en zowel bij wie ?


gr driver

8
De VOX stamtafel / driverszz..Tweede Voxje CR...
« Gepost op: 19 september 2016, 19:04:34 »
Tsja..nadat ik mijn fraaie vastgelopen  cr heb achtergelaten in het Hoge Noorden met de gedachte ..exit Voxan voor driver werdt er enige tijd later toch weer een CR aangeboden namelijk die van Voxvriend Rien.

Na wat overleg erheen gereden , gekeken en de twijfel,Tsjeerd gebeld om eea te overleggen en uiteindelijk dan toch de CR gekocht in de hoop dat dit blok langer heel blijft dan de andere.
Optisch moet er nog wel wat aan gebeuren om mij weer wat heppie te maken en daar gaan Tsjeerd en ik morgen wat aan werken is de bedoeling.
Ik heb na aanschaf slechts 1 heel kort ritje gereden naar het Voxan treffen daarna in de schuur gezet mede omdat de banden er eerst af moeten maar ook omdat ik er eigenlijk nog geen zin in had om ook maar iets te doen aan deze CR.
Hopelijk krijg ik er morgen bij Tsjeerd weer wat schik in en wordt dat de aanzet om me weer wat meer in deze CR te gaan verdiepen , Lees wat gaan poetsen ect en er weer het..yesss mijn Voxje ...gevoel bij te krijgen maar dat gaat wel goed komen verwacht ik.

Wordt vervolgt .. ;D

9
VOX gezien! / Andere Voxan voor driver
« Gepost op: 31 mei 2016, 21:18:55 »
Tsja..Toch maar ffe dit draadje er voor geopend want na toch wel wat wikken en wegen en het bekende wel..niet..wel..niet is het vanavond dan toch JA ik wil..geworden  ;D
En dat betekent dus het volgende :

Afgelopen Zondag naar huize Rien in H.Hugowaard gereden om toch even zijn CR te gaan bekijken nadat we een poosje via watszz Epppp erover ge ept hadden.
Qua onderhandelen hebben we elkaar gewoon eerlijk de ruimte gegeven en gewoon gezegt wat we dachten en wat Rien of  ik graag wilde.
Uiteindelijk dan een verkoopprijs overeen gekomen die ik zeer redelijk vondt mede gezien het feit dat Rien aan  zijn Voxan al eea gedaan had de insiders hier aanwezig alwel bekend .

En tsja..Dan praat je wat en kijk je wat en dat ook nog met een hersenverschuiving / schudding wat niet echt lekker voelt en weet je nog hoe je ex cr was en dan twijfel je alsnog ter plekke niet vanwege Rien en de prijs ook niet om zijn motor maar ik wil dan graag toch mijn ex motor zien en dat ging ffe niet natuurlijk...
Eerlijk tegen Rien gezegt wat ik graag wou en hem gezegt dat ik even met Tsjeerd zou bellen om eea te overleggen met hem.Rien begreep dat ook wel vlgs mij en drong me ook niks op dat vondt ik ook wel tof van hem.Tsjeerd zat die dag in Assen dus was ffe onbereikbaar toen ik bij Rien was.

Vlgs mij s,avonds met Tsjeerd gepraat en die begreep precies waar ik mee zat en ..Hoe fijn en dat meen ik uit de grond van mijn hart  wat hij toen na wat heen en weer gepraat voorstelde vondt ik gewoon super en dat was al bijna de reden om ja te zeggen maar ik had ook nog ffe wat voor JFJ en die had mij al een paar keer belangstellend ge ept en..en..??
Nadat ik JFJ ook wat dingen had gevraagt en ook zijn reactie direct positief was , Lees net als Tsjeerd gewoon helpen met e.e.a en niet moeilijk doen maar gewoon zorgen dat drivertje hopelijk weer net zoveel schik krijgt van Rien,s CR als zijn ex CR heb ik dan vanavond na vandaag nog wat nagedacht te hebben want ik blijf dan toch een twijfelkont hoe stom eigenlijk maar tis niet anders Rien ge ept en gemeldt : VERKOCHT  aan driver.

Met wat mazzel ga ik as Donderdag weer naar Rien toe en staat er dus Donderdag in ieder geval weer een CR  naast de Ducati Multistrada 1000 en dat vindt ie vast fijn want mijn ex CR was ie toch ook al weer 2 jaar aan gewend.

Rien..Tsjeerd en JFJ..Echt harstikke bedankt hoe jullie het hebben opgepakt het bekende ons kent ons verhaal kwam hier vlgs mij echt ter sprake dus ..Mooi wark.. ;D

Note : Ik mail en epp dus mijn verzekerings agente en die kent me al een poosje en reageert echt enthosiast : Toch weer een Voxan gaaffff...Ik vondt het ook zonde dat je hem weg deedt en vindt het leuk dat je er nu toch weer 1 hebt gekocht..Op feesboek hou ik het nog ffe voor me tot as Donderdag dus jullie ook hoop ik  ?

TSJEERD...Ik wil mijn Voxan vlag trug asjebliefttt of ligt die hier nog ? ... ;D..en m,n iets te grote daar moet ik maar ingroeien jasje ook voor weiniggg....... :D

10
De VOX stamtafel / Voxan van driver exit
« Gepost op: 18 mei 2016, 18:17:44 »
Exit Voxan.. Vanochtend op weg naar Groningen en lekker rijdend met zo'n 150 km op de teller ineens inhouden en bokken en wat geratel oid dus direct koppeling ingetrokken en langs de kant gezet. voorgevoel van iets afgebroken in het blok dus Voxan man Tsjeerd gebeld die me direct kwam ophalen mede omdat ik naar hem onderweg was. Bij hem aangekomen Voxan op de brug en olie afgetapt en toen.zagen we het al..slijpsel en aludeeltjes erin dus game over.Blok weer klaar maken begin ik niet aan gezien de kosten dus Tsjeerd heeft er weer een Voxan bij en ik baal er toch wel ietswat van om op deze manier van een motor af te komen.

Note N: Ik heb hier een mooi aantal jaartjes rondgehangen en nog nooit een motor zolang gehouden en wil iedereen hier die mij altijd goedgezind waren daarvoor bedanken natuurlijk.
Namen noem ik dan vergeet ik misschien iemand dat wil ik niet.
Een andere Voxan komt er niet meer en we weten allemaal hoe het gaat als er een motor weg is wordt de interesse erin vaak ook minder dus mijn aanwezigheid hier wslijk ooit maar ik zal toch proberen hier wat mee te blijven kijken en te praten.

gr driver/Arie

Tsjeerd: Bedankt voor de hulp het eten en de gastvrijheid en ik hoop voor jou dat mijn Voxan jou  nog wat leuke dingen op gaat leveren .11
VOX evenementen / treffens / Rijden we nog wat in 2016 ?
« Gepost op: 1 maart 2016, 07:53:23 »
Tegen beter weten in eigenlijk vraag ik het maar weer...Gaan we nog wat rijden in 2016 ?
Vorig jaar met een paar man bij JFJ geweest lekker in de regen en wat gereden en een kort rondje bij het treffen en dat was het dan qua activiteiten hier.

Even als voorbeeld : Op MF in het Husqvarna Nuda topic zitten we ook met niet zoveel mensen en in 2015 heb ik een rit voorgesteld waar we toen met 4 Nudaas mee weggeweest zijn.
Dit jaar proberen we het weer met de Nudaasszz en zie hieronder de huidige aanmeldingen .We gaan ffe bijpraten en dan gewoon een aantal uurtjes rijden en wslijk komt er daaarna wel meer uit rollen verwacht ik.
Dat moet hier toch ookkunnen lijkt me om af en toe met wat Voxans een dagje te gaan rijden ongeacht met hoeveel ?.


22 Mei Nudameet en rit vanaf Ouwehands Dierenpark in Rhenen .....

 Huidige meegaanders en meegaanster zijn :

 1. xx nuda
 2. Snykamp
 3.Braaaap
 4.Mephobia
 5. driver
 6..simply simon
 7...Svendeman
 8...Erik
 9...Tanvo
 10..Boomhauwer
 11..HermanK
 12..Tim nog ffe ovb
 13..Wie wil op dit fraaie getal staan ????

14
VOX zaken AANGEBODEN / Sebring dempers voor Cafe Racer te koop op MP...
« Gepost op: 27 oktober 2015, 06:21:22 »
Op Marktplaats staan deze Sebrings voor een CR te koop .Zijn geen ovale zoals de mijne zo te zien maar wie ze zoekt ..:

http://www.marktplaats.nl/a/motoren/onderdelen-overige/m979550670-voxan-caferacer-uitlaatdempers-sebring.html?c=8c285449651fa109c354bbabe740c1b&previousPage=lr

15
De VOX stamtafel / Voxan hoe verzekerd ?
« Gepost op: 3 september 2015, 11:44:25 »
Misschien wel eens gevraagt maar toch :

De meeste Voxans zijn al wat ouder maar ...moeilijk vervangbaar en ook de onderdelen liggen niet voor het oprapen meestal.

Verzekeren moeten we onze Voxans allemaal maar hoe zijn jullie daarmee verzekerdt ?...

De voxan cr van driver is WA-Extra verzekerd dat kost rond de 90,00 per jaar met 75% no claim.

All Risk zou kunnen dat kost zo,n 360,00 per jaar begreep ik weet niet tegen welke nieuw/ restwaarde dat zou zijn / moeten.

gr driver


Pagina's: [1] 2 3 4