Accessoires aan je VOX > bagage

bagage achterop

(1/10) > >>

hooiberg:
kamavox,

Zag dat jij veel bagage kunt meenemen! Wat gebruik jij voor achterop?

Hans Konings (kamavox):

--- Citaat van: hooiberg op 27 augustus 2009, 20:57:48 ---Zag dat jij veel bagage kunt meenemen! Wat gebruik jij voor achterop?

--- Einde van citaat ---

Zo'n universeel Italiaanse topkoffer van GIVI op een voor de Voxan gemaakt rek. Dat rek kun je vinden bij de accessoires op de site van Voxan. Ik kreeg het cadeau van Motortoer bij de aanschaf van m'n Roadster. Omdat Motortoer ging stoppen met Voxan, ruimde dat lekker op. Daarnaast een zadeltas van het merk Speedpack. Ook bij Motortoer gekocht. De koffer vind ik eigenlijk vooral lelijk (maar wel praktisch), de zadeltas is superhandig en een echte aanrader.

hooiberg:
Die topkoffer is inderdaad wel lelijk...

Maar die zadeltas ziet er praktisch uit. Beschadig je daarmee niet je lak van de zijpanelen?

Hans Konings (kamavox):

--- Citaat van: hooiberg op 28 augustus 2009, 23:01:17 ---Die topkoffer is inderdaad wel lelijk...

--- Einde van citaat ---

Niet alleen lelijk, maar ook windgevoelig. Maar er passen wel 12 pizza's in!


--- Citaat van: hooiberg op 28 augustus 2009, 23:01:17 ---Maar die zadeltas ziet er praktisch uit. Beschadig je daarmee niet je lak van de zijpanelen?

--- Einde van citaat ---

Valt reuze mee. Speedpack heeft verschillende modellen, van groot tot klein. Die grote, daar kun je bijna in slapen, die kleine was voor mijn behoefte precies goed. Zie voor het tentmodel bijgaande foto...

hooiberg:
leunt dat ding gewoon op je zadel? En hoe zit zoiets vast? Of gewoon zorgen dat er altijd honderd kilo in zit zodat ie niet kan wegwaaien  ;D

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie