Accessoires aan je VOX > overig

heftafel

(1/3) > >>

vcr01:
Hallo,
Het is voor mijn rug beter om met een heftafel te gaan werken. Dan gaat poetsen en sleutelen een heel stuk comfortabeler. Er zijn echter best veel merken en typen te koop. Heeft iemand van jullie goede ervaringen met een bepaald merk / type (en waarom)? Alvast bedankt voor de info.
Gr.
Peter

JFJ:
Das voor alle ruggen beter, maar je hebt er ook een rug voor nodig  ;D

Vox88000 heeft ervaring met Powerplus tools. Hier staat hij ook al jaren op het verlanglijstje.

vox88000:
zelf gebruik ik al bijna 15 jaar de eerste heftafel van powerplustools  [ vlakke tafel toen dus nog zonder traanplaat ]. het gewoone voetbediende model . nooit probemen mee gehad.een van mijn voxan cafe racer's heeft daar jaren geleden in de winkel in heereveen gestaan op een heftafel .  zie link.

https://www.powerplustools.nl/heftafels-motorliften/heftafel-met-inrijklem-voor-motorfiets-heftafel-voor-motor-heftafel-hydraulisch-motorheftafel-68-cm.html

nu hebben ze de heftafels ook in het zwart.   [ ik heb mijn groene voxan daar nu in de winkel in heereveen staat.].ook 5 jaar garantie [ niet op die groene vox natuurlijk ]  ;D  zie link.

https://www.powerplustools.nl/heftafels-motorliften

zo nu heb ik voor PPT wel weer genoeg reklame gemaakt. ;)

vcr01:
Hoi,
Bedankt voor de info. Het wordt deze of de wat duurdere met schaarconstructie (+ hydraulisch + pneumatisch). Lekker kontje, die groene.
Gr.
Peter

vcr01:
Hoi,
Inmiddels van Powerplustools de iets duurdere heftafel met schaarconstructie aangeschaft. Stom, stom, stom. Dit had ik inderdaad 10 jaar eerder moeten doen. Fijn krukje op wieltjes erbij. Het is weer gezellig in de garage.
Gr.
Peter

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie