Accessoires aan je VOX > bagage

Zijtassen voor de Voxan Roadster

(1/2) > >>

Hans Konings (kamavox):
Lang geleden dat hier iets gepost is, dus tijd voor iets nieuws. Toen ik in 2004 een gloednieuwe Roadster (bouwjaar 2000 of 2001) kocht bij Motortoer Amsterdam (nu Ducati Amsterdam) kreeg ik er gratis en voor niks een rek op gemonteerd waarop weer een enorme topkoffer vastgeklikt kon worden. Handig om spullen mee te nemen, veel plezier van gehad, maar ook lelijk als de nacht en niet bevorderlijk voor de wegligging bij maar een klein beetje zijwind. Of wind van voren. Of wind van achteren. Of wind van welke kant dan ook. Dus ooit moest dat ding eraf. Nu na 16 jaar is het dan eindelijk zover. Rek gaat eraf, koffer gaat naar zolder. Toch wil ik wel af & toe spullen meenemen. Dus ben op zoek gegaan naar zadeltassen die je makkelijk kunt bevestigen en die ook nog een beetje leuk staan. Want het oog wil ook wat. Hoefde niet heel lang te zoeken, want de Dainese D-Saddle lijkt wel ontworpen met de Voxan Roadster in gedachten. Oordeel zelf:

https://kamafotos.nl/2020/04/25/amsterdam-netwerkstraat/

vox88000:
past er mooi bij Hans.

Hans Konings (kamavox):

--- Citaat van: vox88000 op 25 april 2020, 18:51:48 ---past er mooi bij Hans.

--- Einde van citaat ---

Ik ben er mee in mijn nopjes. De Roadster is net afgelopen week de 50.000 km op de teller voorbijgegaan. Helaas tijdens die 50.000 km best veel mechanische problemen gehad. Maar wil er toch nog even een tijdje mee doorrijden. Daarom onlangs nieuwe accu, nieuwe koplamp, andere spiegels en nu deze tassen erop gezet. Hopelijk laat hij me niet opnieuw in de steek. Binnenkort nieuwe banden. Dat wordt vast een sertje Conti Road Attack 3.

hooiberg:
Ha die Hans, keurige outfit zo. Net genoeg voor een weekeinde kamperen  :D Jammer dat het treffen dit jaar niet door gaat. Hopelijk next year weer.

Hans Konings (kamavox):

--- Citaat van: hooiberg op 28 april 2020, 14:06:23 ---Ha die Hans, keurige outfit zo. Net genoeg voor een weekeinde kamperen  :D Jammer dat het treffen dit jaar niet door gaat. Hopelijk next year weer.

--- Einde van citaat ---

Precies, ik kocht ze niet voor het echte werk, meer om mijn fototoestel te kunnen meenemen + regenbroek enz. Mocht ik nog eens een langere tocht ondernemen, dan heb ik nog ander spul op zolder liggen.

Navigatie

[0] Berichtenindex

[#] Volgende pagina

Naar de volledige versie