Nieuws

Blijf op de hoogte

VOXANFORUMTREFFEN 2022  

Februari 2022 Het VOXANFORUMTREFFEN 2022 in Olst is dit jaar op zondag 22 mei. Vanaf een uur of 11 verzamelen hopelijk veel VOXANS zich op het erf. Tegen 13 uur maken we een rondje door de omgeving. VOXAN liefhebbers van harte welkom!  Op zaterdag 21 mei kun je je tentje al opzetten in de weide, dan ben je zeker op tijd:-) En heb je nog een gezellige avond ook! Meld je in dat geval even aan via de beheerder van deze site.

VOXANFORUM TREFFEN: 19 sep a.s.  

September 2021 Het jaarlijkse treffen is doorgeschoven naar september en gaat door! Op zondag 19 september ben je van harte welkom in Olst, vanaf 11 uur. Rond 13 uur maken we een toertochtje door de omgeving, zorg dus dat je er voor die tijd bent. Het liefst op een VOXAN natuurlijk! Kamperen behoort ook tot de mogelijkheden, mocht je er zaterdagavond al bij willen zijn. Voor meer info: mail de beheerder van deze website. 

Downloads aangevuld: olie verversen  

Augustus  2021 Bij de downloads vind je nu een uitgebreide toelichting op hoe je het beste de olie kunt verversen en wat je daarbij allemaal nodig hebt. Met dank aan Diederik en VOX88000

Het forum werkt weer!  

Juni 2021 Het forum is weer in de lucht! Het was even zweten, maar alles lijkt weer te werken in een nieuwe frisse look!

Het forum is (tijdelijk) uit de lucht

Mei 2021 Het interactieve forum is helaas uit de lucht. Hopelijk tijdelijk. Heeft te maken met een verouderde versie van de software. Er wordt gewerkt aan een update. Fingers crossed dat alle geposte informatie beschikbaar blijft. 

TREFFEN 2021 VERSCHOVEN NAAR SEPTEMBER!

Mei 2021 Het treffen van eind mei is verschoven naar ZONDAG 19 SEPTEMBER 2021. Vanaf 11 uur welkom in Olst. Rond 13 uur maken we een tochte door de omgeving.  Als je wilt kamperen ben je vanaf zaterdagavond al welkom. Voor info: mail de webmaster

TREFFEN 2020 GEANNULEERD!

April 2020 Helaas gaat het VOXANFORUMTREFFEN dit jaar NIET door. Vanwege het corona-virus mogen we niet in grote groepen samen komen. Niet dat er honderden mensen richting Olst kwamen, maar wel meer dan drie. Hopelijk volgend jaar beter! Blijf gezond. 

VOXANFORUM TREFFEN 2020

November 2019 Het VOXANFORUM treffen zal in 2020 op zondag 24 mei zijn. Uiteraard ook dit jaar welkom vanaf zaterdagmiddag, met je tentje hier in de wei. Hou de website in de gaten voor meer info.

De website wordt vernieuwd  

November 2019 De website wordt op dit moment vernieuwd. Niet alle links werken daarom goed en soms wordt verwezen naar de oude site. Excuus voor het ongemak! 

Build a free site - Try here