Nieuws

Blijf op de hoogte

VOXANFORUMTREFFEN 2024  

Februari 2024 Het VOXANFORUMTREFFEN 2024 in Olst is dit jaar op zondag 2 juni. Vanaf een uur of 11 verzamelen hopelijk veel VOXANS zich op het erf. Tegen 13 uur maken we een rondje door de omgeving. VOXAN liefhebbers van harte welkom!  Op zaterdag 1 juni kun je je tentje al opzetten in de weide, dan ben je zeker op tijd:-) En heb je nog een gezellige avond ook! Meld je in dat geval even aan via de beheerder van deze site.

VOXANFORUMTREFFEN 2022  

Februari 2022 Het VOXANFORUMTREFFEN 2022 in Olst is dit jaar op zondag 22 mei. Vanaf een uur of 11 verzamelen hopelijk veel VOXANS zich op het erf. Tegen 13 uur maken we een rondje door de omgeving. VOXAN liefhebbers van harte welkom!  Op zaterdag 21 mei kun je je tentje al opzetten in de weide, dan ben je zeker op tijd:-) En heb je nog een gezellige avond ook! Meld je in dat geval even aan via de beheerder van deze site.

VOXANFORUM TREFFEN: 19 sep a.s.  

September 2021 Het jaarlijkse treffen is doorgeschoven naar september en gaat door! Op zondag 19 september ben je van harte welkom in Olst, vanaf 11 uur. Rond 13 uur maken we een toertochtje door de omgeving, zorg dus dat je er voor die tijd bent. Het liefst op een VOXAN natuurlijk! Kamperen behoort ook tot de mogelijkheden, mocht je er zaterdagavond al bij willen zijn. Voor meer info: mail de beheerder van deze website. 

Downloads aangevuld: olie verversen  

Augustus  2021 Bij de downloads vind je nu een uitgebreide toelichting op hoe je het beste de olie kunt verversen en wat je daarbij allemaal nodig hebt. Met dank aan Diederik en VOX88000

Het forum werkt weer!  

Juni 2021 Het forum is weer in de lucht! Het was even zweten, maar alles lijkt weer te werken in een nieuwe frisse look!

AI Website Maker